Állásinterjú megerősítések

Pozitív megerősítések használata az állásinterjúkra való reagáláshoz

Mik is pontosan az állásinterjún használt megerősítések? Hogyan használják őket, és ami a legfontosabb, miért fontosak? Mielőtt belemerülnénk az állásinterjún használt megerősítések útmutatójába, először is nézzük meg, hogy mi is az a megerősítés.

Ha tehát meg akarod szerezni álmaid állását, használhatsz pozitív megerősítéseket az önbizalmad növelésére.

Reklám

Mi a visszaigazolás egy állásinterjún?

A megerősítés alapvetően egy pozitív üzenet vagy gondolat, amelyet a mindennapi életedben a tolakodó vagy negatív gondolatok leküzdésére használsz. Ez lehet napi szintű megerősítés, de lehet, hogy csak állásinterjúk alkalmával használja. Az ötlet lényege, hogy amint egy negatív gondolatot hallasz vagy mondasz, a tudatod újraindul, és egy másik pozitív megerősítésre gondol. Ez a folyamatos reakció a tudatalattidban elhiteti a megerősítést, és az valósággá válik a tudatalattid számára.

Hogyan használják a megerősítéseket?

Most már tudjuk, hogy mi az állásinterjún használt megerősítés, de hogyan használják? Ez egy jó kérdés. Először is, a lehető legmagabiztosabbnak kell lennie, amikor egy potenciális munkáltatóval beszélget. Ez nem azt jelenti, hogy soha ne hencegjen az eredményeivel, de azt igen, hogy minden helyzetben a lehető legmagabiztosabbnak kell lennie. Ha nem gyakorolod, hogy magabiztos legyél a munkahelyeden, nem vesznek fel, bármit is csinálsz. Ha gyakorolod a magabiztosságot a munkahelyeden, megkapod álmaid állását.

Miért fontosak?

Ha már találtál néhány pozitív megerősítést a munkára, gyakorold, hogy hangosan mondogasd őket. Így elsajátítod és elhiszed őket. Mint bármi mással kapcsolatban, ha nem hiszel valamiben, akkor nem leszel képes megnyilvánulni az életedben. Ne feledje, hogy a megerősítések nem varázslatok. Ezek egyszerűen olyan eszközök, amelyekkel hozzáférhetsz a tudatalattidhoz, és pozitív változásokat érhetsz el az életedben.

Egyesek úgy érzik, hogy a pozitív megerősítések butaságnak tűnnek, vagy hogy az intelligencia hiányát mutatják. Egyik sem igaz. Sőt, tanulmányok kimutatták, hogy ha magabiztos vagy, és ha tudod, hogy jó képességeid vannak, akkor ezek a pozitív megerősítések segíteni fognak abban, hogy megkapd az állást. A munkáltatók valójában azokat a jelentkezőket részesítik előnyben, akik magabiztosak és összeszedettek!

Ha tehát meg akarod szerezni álmaid állását, használj pozitív megerősítéseket az önbizalmad növelésére. Ne feledje, hinnie kell abban, hogy rendelkezik a munkához szükséges tulajdonságokkal, készségekkel és képességekkel.

Reklám

  • Ossza meg ezt a posztot

Kapcsolódó Hozzászólások